دانستنی های پژوهش

نقش خودآگاهی در پذیرش ارزش ها

نقش خودآگاهی در پذیرش ارزش ها ویژه

این توانایی به ما کمک میکند تا بتوانیم از ملاک های ارزشمندی آگاه شویم، و ارزش خود را در زندگی بیابیم. به این ترتیب، از ارزشهای کاذب پیروی نمی کنیم و با رضایت و آرامش بیشتری زندگی خواهیم کرد. تنها در صورت شناخت شخصیت و ارزشها و علایق خود است که میتوانیم از میان سیلی از اطلاعات ودعوتها، به آنهایی جواب دهیم و در برابر آنهایی برانگیخته و هیجان زده شویم که به ما ( یعنی به ارزشها، علایق و استعدادها ) مربوط می شوند و بقیه را دور بریزیم، هر چند فریبنده باشند.

علم به امور نا محسوس

علم به امور نا محسوس ویژه

گفتار اول: علم به امور نا محسوس احتمال برقراری ارتباط با رادیو یا تلفن همراه در نقاط مختلف نشان‌دهنده وجود یا عدم وجود امواج است که با مشاهده و تفکر می‌توان به وجود آنها پی برد. این نشان می‌دهد که بسیاری از امور غیرمحسوس از طریق روش‌های دیگر قابل شناخت هستند.

معنای تجربه

معنای تجربه ویژه

گفتار اول: معنای تجربه تجربه به معنای مشاهده و آزمایش مکرر یک پدیده است که از طریق آن به قوانین کلی می‌رسیم. گفتار دوم: چند مثال برای تجربه 1. تجربه کردیم که هر چیز جامدی که رها شود به زمین می‌افتد و از این تکرار به قانون کلی جاذبه پی می‌بریم. 2. بسیاری از افراد با تجربه مصرف قرص مسکن دریافتند که سردرد تسکین پیدا می‌کند و این را به‌عنوان یک قاعده می‌پذیرند. 3. تجربه مکرر بوی خاص ناشی از سوختن غذا ما را به فهم این که این بوی مشخصه‌ای از سوختن است، می‌رساند.

مصرف انبوه ضرورت تضمین سود سرمایه داران

مصرف انبوه ضرورت تضمین سود سرمایه داران ویژه

بررسی تأثیر انقلاب صنعتی بر مصرف انبوه و نقش ادوارد برنایز در این روند می‌پردازیم. یکی از شخصیتهای قرن بیستم آمریکا که نقش جدی و مهمی در این زمینه ایفا کرد، «ادوارد برنایز خواهر زاده زیگموند فروید روانکاو معروف اتریشی است.

خودآگاهی

خودآگاهی ویژه

خود آگاهی یکی از مهارت های زندگی است که عبارت است از شناخت دقیق و درست از خود، به نحوی که فهم صحیحی از نگرش ها، آرا، عقاید، اندیشه ها، هیجان ها، توانایی ها، مهارت ها و کاستی هایمان، داشته باشیم. از نگاهی دیگر، می توان گفت که خودآگاهی یعنی آموختن روش های منطقی برای اعمال کنش و واکنش در موقعیت های متفاوت.

خود شناسی

خود شناسی ویژه

موضوع: خودشناسی گفتار اول: بهداشت روان   روان شناسی علم مطالعه ی رفتار آدمی است. وجود افراد سالم از شرایط مهم و اساسی برای رشد یک جامعه است. جامعه ای که به سلامت جسم و روان اعضای خود توجه میکند ، ضمن صرفه جویی در هزینه های سرسام آور درمانی، انسان هایی سالم نیز پرورش میدهد، که این خود ضامن رشد فردی و اجتماعی آن جامعه است. موضوع بهداشت روانی و تامین آن برای مردم، سازمانها و دولتها بسیار مهم است؛ چرا که با کارآیی فردی و اجتماعی افراد و در کنار آن با پیشرفتهای اجتماعی ،علمی صنعتی و.... جامعه گره خورده است.  گفتار دوم:  تعریف بهداشت روان   از یک دیدگاه بهداشت روانی در سه قسمت نگرشهای مربوط به خود، نگرشهای مربوط به دیگران و نگرشهای مربوط به زندگی تعریف میشود. بهداشت روانی یعنی توانایی سازگاری با دیدگاههای خود، دیگران و رویارویی با مشکلات روزمره زندگی.  سازمان بهداشت جهانی، بهداشت روانی را اینگونه تعریف میکند بهداشت روانی در درون مفهوم کلی بهداشت قرار دارد و بهداشت یعنی توانایی کامل برای ایفای نقش های روانی و جسمی. بهداشت به معنای نبود بیماری یا عقب ماندگی نیست.

فواید خود باوری

فواید خود باوری ویژه

گفتار اول:فواید خود باوری فرد خودباور: 🍀احساس امنیت می‌کند و در اغلب کارها به کسی تکیه نمی کند. 🍀در بسیاری از موارد می تواند مستقل عمل کند. مثلاً در مسایلی چون استفاده از پول، وقت، لباس و مانند اینها معمولا، خود انتخاب می کند. 🍀 فردی هنجار پذیر، قانون گرا و منظم است. 🍀او با اطمینان از خط عابر پیاده عبور می‌کند. 🍀 نظم در زندگی اش حاکم است. 🍀 به هنجارهای جامعه احترام می گذارد. 🍀 مسئولیت پذیر است. 🍀سریع و با اطمینان عمل می‌کند. 🍀 گاهی مسئولیت کارهای عادی روزانه را به عهده می گیرد، یا بی آن که از او خواسته شود به کمک دوستانش می شتابد. 🍀 اغلب پیش بینی می کند که با احترام دیگران مواجه خواهد شد. به پیشرفت‌هایش افتخار می کند. 🍀 هنگامی که از پیشرفتهای او حرفی به میان می آید با مسرت تصدیق می کند و حتی به سبب آنها گاه گاهی از خود تعریف می کند. 🍀این که کسی به او نگاه کند یا نکند تأثیری در نحوه ی انجام کارهایش نخواهد داشت. 🍀 رفتار مناسبی در مواجهه با تعارفات از خود نشان میدهد. 🍀 ناکامی را به خوبی تحمل می‌کند.

علوم عقلی

علوم عقلی ویژه

گفتار اول: علوم عقلی در بحث‌های علمی، دانشمندان برای رد نظریه‌ی مخالف، دلیلی بر نظریه خود ارائه می‌دهند و اثبات می‌کنند که نظریه‌ی مقابل غلط است. این نشان‌دهنده پذیرش اصل محال بودن اجتماع نقیضین است. گفتار دوم: همگانی بودن اصول عقلی فیلسوفان نیز اصول عقلی فراوانی را شناسایی کرده‌اند که انسان‌ها ناخودآگاه به آنها باور دارند. ارزش این اصول کمتر از قضایای حسی نیست و انکار آنها ممکن است به ترک دانش‌های طبیعی منجر شود. مهم است که افراد در تفکر خود دقت کرده و بدانند از چه اصول ناخودآگاهی استفاده می‌کنند. گفتار سوم: معنای تفکر تفکر به معنی کشف علوم جدید از طریق ترکیب آگاهی‌ها و علوم قبلی است. گفتار چهارم: علت خطاهای فکری خطاهای فکری ممکن است از منابع اولیه نادرست یا از روش‌های نامناسب نتیجه‌گیری ناشی شوند.

اعتماد بنفس

اعتماد بنفس ویژه

گفتار اول: احساس دیگران در مورد فرد با اعتماد به نفس او را می پذیرند. احساس می کنند موجودی تواناست و با اطمینان، فکر و عمل می‌کند.

علم به امور نا محسوس

علم به امور نا محسوس ویژه

طرح گفتگوی آسمانی با طرح گفتگوی آسمانی در یک‌شنبه ها در خدمت طلاب عزیز هستیم. در این طرح به سولات اعتقادی نوجوانان پاسخ داده می‌شود. مطالب طرح برگرفته از کتاب بی نهایت با نویسندگی استاد محمدحسن وکیلی است. مطالب عمده‌ی این کتاب از کتب علامه طباطبائی،شهید مطهری، ایت الله مصباح و دیگر شاگردان علامه طباطبائی گرفته شده است. امید است با این طرح هیچ سوال اساسی نوجوانان بی پاسخ نماند. ویژگی منحصر به فرد این طرح، زبان گویا، ساده و قابل فهم برای نسل جوان است. باماهمراه باشید.